logo box 450x250 apple nieuws

Archief

December 2018

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.

Vastelaovend
redactie
688

Galazitting zat. 26 januari 2019

Op zaterdagavond 26 januari, aanvang 19.30 uur, vindt in het Maaslandcentrum aan de Burg. Maenenstraat in Elsloo de jaarlijkse groots opgezette Galazitting van de Carnavalsvereniging de Sajelaire plaa... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
380

Een product ruilen zonder kassabon, kan dat?

Heb je met Kerst of Sinterklaas cadeaus gekregen die je zou willen ruilen? Kan dat wel als je geen kassabon in bezit hebt? Lees verder >... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
416

Gevaarlijke situatie in de Jurgensstraat?

Bewoners van de "Oude" Jurgensstraat hebben in hun straat een mogelijk gevaarlijke situatie geconstateerd. Daar werd halverwege de straat een snelheidsremmende drempel gelegd, een goede zaak waa... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
609

"Vals" straatjuweel in Elsloo

Onlangs zijn in het kader van de renovatie van de Julianastraat in Elsloo zogenaamde "straatjuwelen" geplaatst. Daarmee wordt niet alleen de weg versmald om de snelheid van het autoverkeer af te remme... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
420

Nieuws-voorpagina
redactie
435

Energierekening wordt volgend jaar 360 euro duurder

Stijgende tarieven en fors hogere belastingen drijven de energienota komend jaar omhoog. Een gemiddeld gezin gaat in 2019 liefst 360 euro meer betalen, becijfert energievergelijker Gaslicht.com. Lees ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
383

Google volgt je stiekem

  Google weet waar je woont, werkt, shopt en sport door je te volgen met je Android-telefoon. Ook informatie die je misschien privé wilt houden, slaat de techreus op. Zonder échte toestemming. V lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
522

Rock & Roll around the Christmas Tree

Rock & Roll Club Double U organiseert op zaterdag 15 december in het Maaslandcentrum weer een van haar fameuze rock & roll avonden. Zo vlak voor Kerst kan het natuurlijk niet anders dat dit Ro... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9