logo box 450x250 apple nieuws

Archief

Februari 2019

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
371

Expositie Meester van Elsloo in Bonefantenmuseum

Vanaf 22 februari tot 16 juni 2019 is in het Bonefantenmuseum te Maastricht de langverwachte beeldenexpositie van de "Meester van Elsloo" en andere Maaslandse beeldensnijders te bewonderen, zoals... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
239

Diefstal beeld Aan de Gellik

In de nacht van 20 februari 2019 heeft het dievengilde het bronzen beeld Aan de Gellik in Catsop bij de poten afgezaagd en meegenomen. Niets is meer veilig in dit dorp. Maar ja, dat krijg je er v... lees meer..

Vastelaovend
redactie
319

Weer te koop: carnavalsposter van Aelse, editie 2019!

Al vele jaren brengt de stichting Wittemgenootschap Elsloo een eigen carnavalsposter voor vastelaovendvierend Aelse uit. De populariteit groeit nog steeds en dus zijn elk jaar weer meer huiskamerramen... lees meer..

Vastelaovend
redactie
326

Grwatte optocht Aelse • zondag 3 maart • vanaf 13.30 uur

Op zondag 3 maart 2019 zal de jaarlijkse carnavalsoptocht van Elsloo weer plaats vinden. We zijn al jaren trots op onze optocht in Elsloo. Naast de vele groepen en einzelgängers die deelnemen zien we ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
269

DDR expositie in Streekmuseum

Vanaf zondag 10 februari is in het Streekmuseum in Elsloo een expositie over de DDR te bezoeken.    Naast de spullen van Jack en Petra is er ook werk van de Steinse fotograaf&nbs... lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5