logo box 450x250 apple nieuws

Archief

April 2019

Hartelijk welkom in ons nieuwsarchief waar je gearchiveerde nieuwsberichten kunt terug vinden, gesorteerd op maand en jaar.
Let op: in de regel zijn het verlopen artikelen met mogelijk verstreken data, aanbiedingen etc. U kunt geen rechten meer ontlenen aan gearchiveerde artikelen.
Nieuws-voorpagina
redactie
838

Conincx Pop 6 juli 2019

“Voor diegene die het altijd nog niet weet” Snel komt zaterdag 6 juli dichterbij en daarmee ook de 37ste editie van Conincx Pop aan de Maas in Elsloo. Tja, wat moet je daar nog over zeggen? In ieder... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
280

“Maak je eigen vogelhuisje” bij IVN-Elsloo op zondag 26 mei

Op zondagmiddag 26 mei tussen14.00 uur en 16.00 uur kunnen de groene kids van 6 tot 12 jaar weer gratis knutselen bij IVN-Elsloo bij het theehuisje nabij kasteel Elsloo. Ze kunnen samen met hun (gr... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
371

Haslou viert feest op zaterdag 25 mei

Het eerste elftal van SV Haslou is met een ruime voorsprong kampioen geworden in de vierde klasse A van de KNVB en promoveert hierdoor naar de 3e klasse. Slechts 1 verloren wedstrijd in 24 duels ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
340

Doet jouw pensioenfonds het goed of juist niet? Bekijk het hier

De financiële situatie van de Nederlandse pensioenfondsen is in de afgelopen maand verder verslechterd. Gedwongen verlaging van de pensioenen is voor miljoenen werkenden en gepensioneerden bijna niet ... lees meer..

Politiek
redactie
550

Europese verkiezingen 23-05-2019

Op 23 mei 2019 mogen we weer gaan stemmen, voor het Europees Parlement deze keer. En dat is echt de enige kans om invloed uit te oefenen op de koers van de Europese Unie. Laat die kans dus niet verlor... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
275

Mobiel uitkijkplatform biedt verrassende kijk op de Grensmaas

Nieuwe manier van natuurbeleving bij Nattenhoven Vanaf nu kun je de riviernatuur bij de Grensmaas tussen Nattenhoven en Obbicht geheel anders beleven. Natuurmonumenten heeft haar nieuwe mobiele uitki... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
635

Rob van Kan uit Elsloo, jongste politiechef van Nederland

Rob van Kan uit Elsloo is de jongste politiechef van Nederland, van de Limburgse recherche om precies te zijn. Na zijn studie Biometrie belandde hij uiteindelijk toch bij zijn grote liefde, de politie... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
615

Sluiting PostNL agentschap bij Garage Meijers

Met ingang van zaterdag 27 april 2019 sluit het PostNL agentschap bij Garage Meijers haar deuren. Vanaf die datum kunt u daar alleen nog terecht voor reparaties en/of apk-keuring van uw auto, een 2e ... lees meer..

Nieuws-voorpagina
redactie
304

Stadswandeling Sittard op 15 juni

Het Dorpsplatform Elsloo organiseert een stadswandeling door Sittard met docent kunstgeschiedenis Luc Laudy?  Tijdens deze wandeling zal hij aandacht schenken aan verschillende locaties die betr... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9