Grwatte optocht Aelse • zondag 3 maart • vanaf 13.30 uur

Op zondag 3 maart 2019 zal de jaarlijkse carnavalsoptocht van Elsloo weer plaats vinden. We zijn al jaren trots op onze optocht in Elsloo. Naast de vele groepen en einzelgängers die deelnemen zien we elk jaar ook steeds meer publiek langs de kant staan. Met ongeveer 80 nummers is het een van de grootste optochten van de regio en het hoogtepunt voor onze prinsen binnen de “Vastelaovend”.

Opstellen en route
Het opstellen van de wagens en de route is ook dit jaar weer ongewijzigd en gebeurt in Catsop op de Veestraat, Daalstraat, Op de Dries en Kempken. De route loopt via de volgende straten: Bussegraaf; Mergelakker; Mgr. Kerckhofstraat; Past. Dubartstraat; Heirstraat; Schoolstraat; Charles de Gavrestraat; Julianastraat; Scharberg; Wijngaardstraat; Driekuilenstraat; Burg. Maenenstraat; Charles de Geloestraat; Vloedsgraaf; Stationsstraat en eindigt op het Dorine Verschureplein.

Tussen 12.00 uur en 18.00 uur zullen deze wegen ook grotendeels door onze verkeersregelaars afgesloten worden voor overig verkeer en is de bereikbaarheid van deze straten beperkt.

Aanvang vervroegd!
Let op: de aanvang van de optocht is vanaf dit jaar vervroegd naar 13.33 uur.

Indien er vragen of opmerkingen zijn vooraf, tijdens of na onze optocht kunt u altijd contact opnemen met Danny Teunissen, secretaris CV de Sajelaire, via of 06-55777662


Hieronder: Optocht Aelse 1979

Meer optochten >

Laat reactieformulier zien