Weer te koop: carnavalsposter van Aelse, editie 2019!

Al vele jaren brengt de stichting Wittemgenootschap Elsloo een eigen carnavalsposter voor vastelaovendvierend Aelse uit. De populariteit groeit nog steeds en dus zijn elk jaar weer meer huiskamerramen beplakt.
Steun voor vastelaovend én het goede doel.

CARNAVALSPOSTER AELSE 2019

Met het kopen van deze poster geef je niet alleen een gezicht aan de vastelaovend in je eigen dorp Aelse, maar je steunt er ook een uitstekend initiatief mee, dat ook vanuit Elsloo is ontstaan: de Stichting Hope Project India (SHPI).

De hele opbrengst van de posterverkoop gaat naar deze stichting; de inzet voor het maken en het aan de man brengen van de poster is helemaal op vrijwillige basis. Kamer8cht sponsort de ontwerp- en drukkosten.

SHPI bestaat al 14 jaar en heeft in Dehradun in India het kindertehuis Hope Home opgezet, waar kinderen uit de sloppenwijken een nieuwe kans krijgen door scholing, voeding, verzorging en onderdak. Meer info: www.hope-project-india.nl

Wittemgenootschap loopt voor het goede doel
Het Wittemgenootschap Elsloo organiseert twee keer per jaar een voettocht naar Wittem en schenkt de opbrengst aan een steeds wisselend goed (soms lokaal) doel. Zo zijn er in het verleden donaties gedaan aan o.a. Stichting Kleine Monumenten, de Zonnebloem afdeling Elsloo, Fanfare De Maasgalm Elsloo, Conincxpop en in 2019 financiert het Wittemgenootschap een AED apparaat dat bij café De Dikke Stein wordt geplaatst. Het maken en verspreiden van de carnavalsposter is een extra activiteit van de stichting.

Waar te koop?
Naast de huis-aan-huis bezorging door onze vrijwilligers is de poster (à € 2,50) ook te koop bij kadoshop Leenhouts en Drukkerij Knoben.

Meer weten?
Wilt u volgend jaar ook graag meehelpen bij de verspreiding van de poster in uw eigen buurt, neem dan contact op: . Of kijk op Facebook: Wittemgenootsjap Aelse

Laat reactieformulier zien