Skip to main content
ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.

Communicatie over afsluiten wegen voor wielerwedstrijden

Raadsfractie CMB heeft schriftelijke raadsvragen gesteld over de communicatie en het proces rond het afsluiten van openbare wegen in de gemeente Stein ten behoeve van wielertochten en -wedstrijden.

In het weekend van 10-11-12 juni waren diverse wegen gedurende langere of korte tijd geheel of gedeeltelijk geblokkeerd vanwege een aantal wielerwedstrijden. In de oude kern van Elsloo werden een aantal ondernemers en bewoners daarmee volledig verrast, terwijl anderen hierover wel een brief van de gemeente in de bus vonden. Ook werden er door de gemeente afwijkende doorkomsttijden gecommuniceerd.

Hieronder twee kennisgevingen over komende wielertochten binnen onze gemeente. Het zou handig zijn als de gemeente in deze kennisgeving al vermeld welke straten het betreft en een van/tot tijd van de hinder.

Kennisgeving evenementenmelding
• A2022-094\0971192272 voor het houden van de wielertoertocht KPMG Gold Race op 16 juli 2022 over diverse wegen in Elsloo en Catsop.
• A2022-122\0971194429 voor doorkomst van de wielertoertocht Sport for Others op 1 oktober 2022 over diverse wegen in Elsloo en Catsop.

De brief met vragen van CMB kunt u hier lezen >

Photo by Tom Sam on Unsplash

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien