Hulp bij toegankelijkheid

Skip to main content
ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.
Kinderen India

Stichting Hope Project India

  • Afbeeldingen: rawpixel.com, Hope Project India ©

Meet en greet met Manju een succes!
Onder een waterig zonnetje heeft de Stichting Hope Project India zaterdag 13 mei 2023 haar 20-jarig jubileum gevierd met een meet and greet met Manju. Samen met onze erevoorzitter en initiatiefnemer Jo Sieben was Manju (zie foto) onze eregast.

Particulieren en bedrijfsleven steunen het project
In dienst van onze zusterorganisatie AKS in India is zij de grote kartrekker van het kindertehuis Hope Home dat SHPI al twintig jaar financieel ondersteunt. Ruim 50 adoptieouders (die iedere maand een bedrag sponsoren voor een kind) en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (die diverse projecten in Hope Home financieel ondersteunen) waren aanwezig bij deze meet and greet.

Hope Project Manju 05.2023

Ademloos luisterden de aanwezigen naar Manju, die vertelde over de gang van zaken in Hope Home tijdens de corona pandemie en erna. Het bestuur van SHPI realiseert zich dat ook in Nederland steeds meer mensen het financieel moeilijk hebben, maar de noden in Dehradun in India zijn nog veel extremer. Daarom zijn we samen met Manju zo ontzettend trots op onze sponsoren die door hun bijdragen de kinderen uit de sloppenwijken van Dehradun weer een toekomst geven.

Hulp en voorlichting
Naast het zoeken van adoptieouders en bedrijven die willen sponsoren, zamelen we kleding in, geven we voorlichting en blijven we aandacht vragen voor de problematiek ter plekke. Wil je meer weten over SHPI kijk dan eens op onze website (www.hope-project-india.nl) of neem contact op met iemand vanuit het bestuur.

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien