Skip to main content
ehbo

Oproep vrijwilligers EHBO

  • Afbeeldingen | Bron: rawpixel.com royalty free ©

In 2024 heeft Stichting Samenwerkende Buurtverenigingen Elsloo (SSBE) in samenwerking met meerdere partijen weer mooie activiteiten gepland staan binnen Elsloo.

Zo wordt er achter de schermen druk gewerkt om Koningsdag weer te organiseren binnen Elsloo en uiteraard kunnen de viering van Sint Maarten en de Sintocht niet ontbreken. Ook zijn we positief gestemd over het mogelijk opstarten van kindervakantiewerk in Elsloo, meer nieuws daarover zal in het voorjaar volgen.

Voor al deze activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers die de EHBO-post kunnen en mogen bemannen. Dit is namelijk niet alleen vanuit de vergunning verplicht maar SSBE vindt het ook belangrijk dat we dit goed geregeld hebben gezien het groot aantal bezoekers van deze activiteiten.

Dus heb jij een EHBO-diploma en kun je een aantal uurtjes per jaar tijdens één (of meerdere) van onze activiteiten een bijdrage leveren, dan gaan we graag met jou daarover in gesprek. Jouw interesse kun je kenbaar maken via een berichtje op facebook, via mail: of telefonisch: 06-55777662

Data activiteiten zijn:
+ 27-4-2024 Koningsdag
+ 9-11-2024 Sint Maarten
+ 17-11-2024 Sinttocht

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien