Skip to main content
Spiritueel Event

Spiritueel Event laatste weekend september

  • Afbeeldingen | Bronnen ©: rawpixel.com

Spiritueel Event - Indoor en Outdoor - 2 dagen volop genieten rond Kasteel Elsloo.
Zaterdag 28 september en zondag 29 september 2024 van 11.00 uur t/m 18.00 uur. Gratis entree.

Wat is er allemaal te doen?
Aanwezig zijn mediums voor kaartlegging, pendelen, handlezen, foto's lezen, automatisch schrift, magnetiseren, healing, voetreflex, massages etc. Er worden gratis meditaties / lezingen / workshops gegeven, dit is bij de entree inbegrepen (deze vinden plaats in de tent). Consulten en behandelingen zoals massages en healing kosten 20 euro.

Verder zijn coaches aanwezig, aanspreekpunten, een gezellig samen zijn, voor jong en oud, lekker tijd voor jullie zelf nemen. Diverse verkoopstands met o.a. salie, wierook, olieen, kaartensets, young living olie, edelstenen, sieraden, forever living, etc. Kindergrime, animatie en temporary manifastation tattoos sigil.

Samen zijn, samen verbinden
Neem je eigen deken mee om gezellig op het gras te vertoeven. Er wordt ook muziek gemaakt, doe mee en met je eigen instrument.
Rond kasteel Elsloo kunnen prachtige wandelingen gemaakt worden in het kasteelpark en Bunderbos, met hun vele bronnen en beken. Neem daarvoor wel goed en waterdicht schoeisel mee!
Drinken, eten en toiletten: alles is aanwezig. Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Wilt u zelf standhouder worden op deze dagen? Stuur dan een berichtje of mail naar shanti.spiritueel@gmail.com


Kasteel Elsloo
De korenmolen is nog steeds actief. Publiek is welkom.
Stap zó het Bunderbos in en maak een korte of fikse wandeling. Het lintvormig hellingbos tussen Bunde en Elsloo is zo’n zes kilometer lang. Onderweg ziet u vele bronnen, beekjes en watervalletjes, intieme inkijkjes in de natuur en prachtige vergezichten.

De botanische tuin
In de botanische tuin, naast het kasteel, loopt u over mooie slingerpaadjes langs zeldzame bomen (zoals de Japanse Notenboom en de Zijdeboom), vele soorten varens en prachtige hosta’s in allerlei kleuren. Een genot voor de natuurliefhebber. Het IVN Elsloo beheert de prachtige tuin, die beperkte openingstijden heeft van april tot oktober.
De botanische tuin ligt op een helling gevormd door de Slakbeekvallei en een uitloper van een oeroude voormalige Maasoever. Naast een grote verscheidenheid aan planten en bomen uit de hele wereld, telt de tuin ook vele kruiden met een medicinale, cultuurhistorische en magische waarde.

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien