Skip to main content

Kerstdiner voor eenzame ouderen

  • Afbeeldingen | Bronnen ©: Samen voor de buurt, Regiobank, Stoffers, rawpixel.com

In het kader van "Samen tegen eenzaamheid" organiseert het Nationaal Ouderenfonds speciaal voor ouderen in Stein en omgeving een feestelijk kerstdiner.

De feestdagen zijn een tijd van warmte, samenzijn en gezelligheid. Helaas kunnen niet alle ouderen deze bijzondere tijd op dezelfde manier beleven.

Kantoor Stoffers is zelfstandig adviseur van Regiobank Elsloo en zamelt nu geld in om het Kerstdiner van het Nationaal Ouderenfonds mede mogelijk te maken.

Via het crowdfundingplatform ‘Samen voor de buurt’ van Regiobank bieden we ouderen uit Stein en omgeving een onvergetelijk 3 gangen kerstdiner aan. Het kerstdiner vindt plaats in Hotel van de Valk in Stein Urmond.
Een bijzondere avond vol gezelligheid. Het is een mooie bijkomstigheid als ouderen op deze avond nieuwe contacten uit de omgeving opdoen waarmee zij later nog eens kunnen afspreken of bellen.

Uw steun is van groot belang.
Met uw bijdrage kunnen we zorgen voor de organisatie, aankleding, vervoer en een feestelijk diner. Voor € 40,- kunt u al een oudere een onvergetelijk kerstdiner bezorgen. Helpt u mee om ouderen een warme en sfeervolle kerst te bezorgen? Samen kunnen we het verschil maken. De actie loopt tot 6 november.

Laten we samen zorgen voor een kerst vol warmte, vreugde en samenzijn!

U kunt uw bijdrage doen via deze link ⇢ Kerstdiner voor eenzame ouderen - Van der Valk Stein! (samenvoordebuurt.nl)

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien