Skip to main content

Euregioticket: goedkoop reizen door 3 landen

Er is een verscheidenheid aan treinen en bussen die de steden binnen de Euregio Maas-Rijn met elkaar verbinden. In Aken, Maastricht, Luik en Eupen vind je vervoerders uit twee of zelfs drie landen - inclusief hun kaartautomaten.

Bij sommige ticketopties zijn abonnementen in drie landen tegelijk mogelijk. Veel meer ticketopties helpen u om uw nieuwe regio per trein en / of bus te ontdekken. Een optie voor gemeenschappelijke verkenning is het gemeenschappelijke Euregioticket. Met maximaal twee personen en drie kinderen (in het weekend) kunt u voor 19 € de hele dag kriskras door uw nieuwe regio reizen. Met dit overzicht vind je handige tips om (goedkoop) zonder auto door de Euregio te reizen.

Euregioticket
Het Eurerioticket kost slechts € 19 om de hele dag met al het lokale en regionale vervoer in alle drie de landen te reizen. Voor dezelfde € 19 kun je in het weekend en op feestdagen zelfs met het hele gezin reizen (twee volwassenen en drie kinderen onder de 12 jaar).

Het Euregioticket is de gemakkelijkste manier om de euregio te verkennen, het ticket is verkrijgbaar bij kaartautomaten, buschauffeurs en online / app-gebaseerde kaartverkoop. Meer informatie >

Photo by Sangga Rima Roman Selia on Unsplash

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien