Skip to main content

AELSE ALAAF !

ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.

Steinse Vastelaovend ook in 2022 afgeblazen

Met het oog op de recente Corona-ontwikkelingen hebben de gezamenlijke Steinse Vastelaoves-verenigingen besloten ook dit jaar geen Prinsen-uitroeping, Prinsen-receptie, Optochten en andere activiteiten te organiseren.

Tot de 11e van de 11e had men er alle vertrouwen in dat er dit seizoen weer activiteiten mogelijk zouden worden. Artiesten waren al geboekt, programma's en draaiboeken waren al klaar.

Maar een nieuwe variant van het Corona-virus dook op en gooide roet in het eten. De zorgsector deed een oproep aan de Limburgse Carnaval om een jaartje over te slaan. De Steinse Vastelaovend heeft daar nu gehoor aan gegeven.

Want de vrees bestaat dat het aantal besmettingen tijdens Carnaval heel fors zal oplopen met ook significant stijgende ziekenhuis-opnames tot gevolg. En dat kan de zorgsector die al 2 jaar op haar tenen loopt er niet bij hebben.

Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende maanden bestaat de mogelijkheid dat Vastelaoves-verenigingen op individuele basis al dan niet alternatieve evenementen zullen organiseren, zover die binnen de bestaande regelgeving uit te voeren zijn.
Hou voor het laatste nieuws hun Facebook pagina's of deze website in de gaten. Facebook Sajelaire >>

De Steinse vastelaoves-verenigingen gaan er van uit dat het virus overwonnen wordt en dat we vanaf 11-11-2022 de draad weer kunnen oppakken en verder kunnen gaan waar we gebleven waren.

Stein, Uermend, Aelse, Meas, Nuujdorp, Berg aan de Maas: Alaaf !!!

De gezamenlijke Vastelaoves-verenigingen van de gemeente Stein

Aelse Vastelaovend 2022

Laat reactieformulier zien