Skip to main content
ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.

2018 Aelser Hoes voor Aelserhof

Bekendmaking eindbedrag 12.695,16 EURO !

Met dank aan de organisatie, winkeliers aangesloten bij OKE, sponsors, kopers op de veiling en bezoekers .

 

Na de succesvolle eerste editie van het Aelser Hoes 2017 , waarbij de opbrengst van 15.000 euro aan Stichting Conincx Pop beschikbaar werd gesteld, gaat OKE (Ondernemers Kern Elsloo) dit jaar met het Aelser Hoes op herhaling.

Onder de noemer Aelser Hoes voor Aelserhof zal dit jaar het geld gaan naar een "Belevingstuin" bij Aelserhof/La Famille. Dit geweldige initiatief van de "Stichting Vrienden van Aelserhof en la Famille" kon meteen op de sympathie van de leden van OKE rekenen.

De tuin die op dit moment nauwelijks gebruikt wordt, dient te worden omgetoverd in een belevingstuin die aansluit bij de verwachtingen van de bewoners. Een eerste stap is al gezet, middels de realisatie van een jeu de boules-baan. Maar er komt meer, zoals bewegingsapparatuur voor ouderen, een volière met vogels, moestuin met bakken op de hoogte van een rolstoel.

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december zal op het pleintje voor de Albert Heijn weer een gezellige sfeer gecreëerd worden. U kunt er terecht voor een hapje en een drankje, genieten van een aantal optredens en uiteraard bij de aanwezige dj’s tegen betaling een plaatje aanvragen. Ook zullen er een aantal artiesten optreden. Het artiestenprogramma is in grote lijnen rond en ziet er als volgt uit.

Op vrijdag 21 december opent de burgemeester van Stein het Aelser Hoes en zal Ivo van der Bijl de muzikale opening voor zijn rekening nemen. Om 19.30 uur treedt het bekende duo Henk ( Steijvers) en Ton ( Meisen) op en dit zorgt ongetwijfeld voor veel sfeer. Ingo ( Jetten) en Aaron (Steps) zorgen voor een rustige akoestische set om 21.00 uur.

Op zaterdag 22 december zal Guido ( voormalig zanger Schintaler) om 20.00 uur weer veel mensen naar het Aelser Hoes lokken.

Op zondag 23 december zullen Jos en Pierre van de Knöppele om 16.00 uur weer een geweldige show opvoeren. Om 19.00 uur zal wethouder Natascha Wingelaar het Aelser Hoes sluiten.

Die belevingstuin moet er komen. Kijk ook op de veilingsite van Aelser Hoes ( https://aelserhoes.nl/veiling/).
Items voor de veiling kunnen nog aangeboden worden. Stuur een mail naar: ( omschrijving item, waarde item, foto item en logo bedrijf).

De organisatie, ook dit jaar weer in handen van Ondernemersvereniging Kern Elsloo, rekent op uw komst zodat we voldoende geld kunnen inzamelen voor het goede doel dit jaar.

Aelse laat zien dat jullie een warm hart hebben voor Aelserhof en La Famille.

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien