Skip to main content

AELSE ALAAF !

ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.
Carnavalsposter-2024

Carnavalsposter van Elsloo weer te koop!

  • Afbeeldingen | Bron: facebook Wittemgenootsjap Aelse ©

Alaaf, de Vastelaovesposter van Elsloo 2024 is geboren en heeft de Aelser slak in de hoofdrol.

De poster is te koop bij de servicebalie van Albert Heijn in Elsloo. Daarnaast komen vrijwilligers in een aantal buurten in Elsloo én Catsop huis-aan-huis om het gewilde en kleurrijke affiche van 2024 te verkopen. Hij kost ook dit jaar maar 3 euro per stuk (en meerdere posters kopen mag ook; dit fleurt je raam namelijk extra op!).


Het Wittemgenootschap Elsloo brengt voor de 12e keer de Aelser Vastelaovesposter in omloop. De krachtige poster is dit keer van de hand van Milou Notten uit Geulle-beneden.
Zij wist een aantal bekende Elsloose figuren in de poster te laten opduiken en we zijn benieuwd … of jij ze vindt.

Communicatiebureau Kamer8cht neemt dit jaar de drukkosten op zich, waardoor de opbrengst van de posterverkoop traditioneel weer totaal en volledig naar de Elsloose stichting Hope Project India gaat, die hiermee Indiase kinderen in hun thuisland financieel ondersteunt.

Alle reden dus om je raam te versieren met de Aelser carnavalsposter van 2024 en zo de carnaval in het eigen dorp te ondersteunen ėn ook nog een goed doel. Aelse Alaaf!

Op de foto boven: Milou Notten uit Geulle heeft de nieuwe carnavalsposter van Elsloo gemaakt. "Ik vond het een eer." aldus Milou, die sinds kort in Genhout woont.

Elsloo poster carnaval 2024

Toos Gouder de Beauregard
Poster
Geweldige foto.
Waar kan ik hem kopen?

0
Redactie
verkoopadressen poster
Beste Toos,

De poster is te koop bij de servicebalie van Albert Heijn in Elsloo. Daarnaast komen vrijwilligers in een aantal buurten in Elsloo én Catsop huis-aan-huis.

Met vriendelijke groeten
Wim Hanssen

0
Laat reactieformulier zien