Skip to main content
ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.

Koninklijke erepenning voor Fanfare De Maasgalm

  • Afbeeldingen | Bron: gemeente Stein ©

Afgelopen zaterdag 4 november was opnieuw een hoogtepunt voor de jubilerende (125 jaar) Fanfare De Maasgalm. Niet alleen de succesvolle uitvoering van  hun galaconcert ‘Zaoterdig in ’t Zuuje’ met de bekende zangeres en Musical Award winnaar Renée van Wegberg droeg daar aan bij. Maar ook de door burgemeester Marion Leurs-Mordang uitgereikte Koninklijke Erepenning.

Eerder dit jaar ontving ook Popkoor Escolum uit Elsloo de Koninklijke Erepenning bij gelegenheid van hun 50-jarig bestaansfeest. De Limburger 02.07.2023 ⇢

De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen of instellingen dan wel aan sportverenigingen. Het symboliseert het respect en de waardering die de Koning heeft voor bijzondere verdiensten van de ontvanger.
Alleen de Koning kan de Erepenning toekennen, welke strikt op naam van de ontvangende instantie is. De begiftigde vereniging heeft het recht op briefpapier of gedrukte stukken van de onderscheiding in woord en/of beeld melding te maken. (Afbeelding: gemeente Stein)

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien