Skip to main content
CPO Steskensstraat

Ouderenhuisvesting Steskensstraat Stein

  • Afbeeldingen | Bron: rawpixel.com ©

In Stein is een nieuw initiatief opgestart om te voorzien in de behoefte aan passende huisvesting voor ouderen. In een samenwerking tussen DOP Stein en de Gemeente Stein wordt nu actie ondernomen. Het project betreft de ontwikkeling van 12 tot 14 woningen voor bewoners van 60 jaar en ouder, gelegen aan de Steskensstraat in Oud Stein; om precies te zijn tussen huisnummers 37 en 41. 
Bij de eerste plannen uit zomer 2023 was nog sprake van 6 woningen. Meer Info ⇢

Dit is geen alledaags project; het wordt uitgevoerd volgens het principe van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), waarbij toekomstige bewoners samen met hun buren inspraak hebben in het ontwerp van hun woningen en de omgeving. Ga vooral ook eens je oor te luister leggen bij de kersverse bewoners van CPO Meerdel in Elsloo. Meer informatie ⇢

Het handelt bij dit project alleen om koopwoningen. Kwalijk dat opnieuw gemeentelijke grond NIET wordt ingezet voor de bouw van sociale huurwoningen.
Bij CPO Meerdel en project Poolster -beiden in Elsloo- werden naast koopwoningen in elk geval ook nog een aantal huurwoningen gerealiseerd. Project Elckerlyc in Elsloo betreft alleen koopappartementen. 

Als je interesse hebt in dit project, ben je van harte uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst over het CPO-project voor ouderen in de Steskensstraat. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 mei om 19.00 uur in Café-Brasserie Merode. Aanmelden voor deze avond kan tot uiterlijk woensdag 15 mei via

+ Raadsinformatiebrief 14.07.2023 ⇢

CPO Meerdel ⇢

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien