Skip to main content

ELSLOO

HipPeace

Op Zaterdag 22.06.2024
Categorieën: Speciaal Evenement

hippeace

Drie dagen genieten in retro- en vintage stijl tijdens Weekend@HipPeace in het Limburgse Stein. Welkom bezoekers en kampeerders op het festival. Er is voor iedereen wat wils en de entree is gratis.Tot HipPeace :-)

hippeace programmabanner

Festivalvibes gedurende het weekend

Van vroeg tot laat is er voor jong en oud volop te beleven. Je begint vroeg met speuren en eindigt de dag al kletsend en dansend bij het kampvuur. Zelf koken in dit weekend? Nee joh, acht verschillende Vintage Foodtrucks bieden de hele dag het lekkerste eten en drinken. De innerlijke mens wordt goed gevuld met een divers aanbod van pizza tot saté en ijsjes tot stevige burgers. Of je zin hebt in een koffiespecialiteit, een verse wafel, frisdrank of een lekkere cocktail, het is er allemaal én de heupjes worden er vanzelf soepel van...

De gehele dag is er live muziek te beluisteren. Laat je meevoeren door de goede vibes en geweldige muziek! Er is een uitgebreide programmering, welke varieert van singer songwriters tot leuke coverbands uit de regio en verrassende funk bands en gospel.

Volop vermaak! Kinderen kunnen zich gratis laten schminken, losgaan op het luchtkussen, spelletjes spelen of de interactieve poppenshow bijwonen in de kidscorner. Er zijn spectaculaire aerials gym demo’s op het eerste kampeerveld en aerials gym workshops in de kidscorner; geschikt voor kinderen tot 99 jaar oud ;-)! Op zaterdagavond kijk je naar een verrassende vuurdans met drakentoorts.

Op zoek naar unieke en verrassende vintage vondsten voor in huis of op de camping, of jezelf in een nieuwe outfit steken? Kom dan lekker speuren en scoren op de vintagemarkt met 30 kramen.

De camping is gevuld met 140 kampeermiddelen van voor 1990. De meest bijzondere exemplaren staan volledig uitgedost, geheel in stijl van het festival. Binnengluren hoeft niet stiekem, eigenaren laten graag hun trots zien.


Zaterdag 22 juni

Op zaterdagavond rijdt de lichtjesparade een ronde door de straten van Stein. Prachtige klassiekers zijn omgetoverd tot ware lichtobjecten. Oldtimer auto’s, campers, maar ook tractoren en brommers sieren de stoet. Meedoen of kijken? Meerijden kan na inschrijving, deelname is gratis. De route en inschrijvingsmogelijkheid staan op de website. De start is om 21.30 en rond 23.00 verwachten we ze terug. Start & eindpunt is bij de entree. Voor én na de stoet kun je nog volop genieten van het festvial.

Zondag 23 juni

Gluren bij de buren. Het mag echt!
Alle bezoekers kunnen over de camping lopen en binnenkijken bij de kampeermiddelen, hoe leuk! Je zal regelmatig echt terug de tijd in gaan of heel verrassende interieurs spotten! Kosten nog moeite wordt gespaard, je zal je ogen uitkijken! Je kan je favoriet belonen door (klein)geld in hun stemton te stoppen. De winnaar is degene die zondag om 15:00 het hoogste bedrag in de koker heeft. De opbrengst van de overige kokers gaat naar het goede doel.
Om 15.00 wordt de publieksprijs uitgereikt.

Ballon de Blauwe Vogel
Bij dit supergezellige weekend steunen we een goed doel. Er zijn verschillende acties en collectebussen. Een deel van wat we met het hele evenement ophalen, gaat naar Ballon de Blauwe Vogel. Zij laten kinderen die het in het dagelijks leven zwaar hebben (gehad) een ballonvaart maken. De focus ligt op hen die langdurig ziek zijn (geweest) of met een meervoudige beperking en op hen die in een moeilijke thuissituatie verkeren. www.ballondeblauwevogel.nl

Extra info
Meer info via Burgemeester Jeroen (burgemeester@hippeace.nl) of Praatjesmaker Maartje (media@hippeace.nl) We helpen je graag.

Te volgen op Instagram (weekend_hippeace) of Facebook (HipPeace)Evenementen herhalingen