Skip to main content
Nationale week van het Lezen en Schrijven

Spel(l)en met Taal op 11 sept.

  • Afbeeldingen | Bron: rawpixel.com ©

De week van 8-15 september is de Nationale week van het Lezen en Schrijven. Tijdens deze week is er extra aandacht voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en/of rekenen. In Nederland zijn er in totaal 2,5 miljoen mensen die hier moeite mee hebben.

Ook Dorpsplatform Elsloo besteed in deze week wat extra aandacht aan dit belangrijke thema! Dit doen we door onze inloop op de woensdagmiddag in het teken te zetten van taal. We serveren lekkere lettercake en doen samen leuke actieve spellen of bordspellen met taal als uitgangspunt. Mocht je na afloop meer willen weten of vragen hebben, kan je dit direct bespreken met een medewerker van Knooppunt Informele Zorg die er de hele middag bij is.

Natuurlijk ben je als reguliere gast van harte welkom, maar ook andere gasten die affiniteit hebben met dit thema of DOP Elsloo beter willen leren kennen zijn van harte uitgenodigd!

Zien we jou ook op woensdagmiddag 11 september van 14:00 tot 16:00 uur in het Maaslandcentrum in Elsloo? Aanmelden is niet nodig.

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien