Skip to main content
Winandusmarkt

Winandusmarkt zondag 8 sept.

  • Afbeeldingen | Bron: rawpixel.com, Buurtver. Catsop, Winandusmarkt ©

Catsop staat iedere twee jaar op de tweede zondag van september in het teken van de Winandus Markt Catsop. Dit jaar alweer voor de 11e keer!

Naast de kunstmarkt -die inmiddels bekend staat om zijn kwaliteit en diversiteit- vindt u er ook brocante en antiek. De kunstenaars komen zowel uit de regio als ver daarbuiten en presenteren hun werk op stands in een van de sfeervolle straten, authentieke binnenplaatsen en rondom het pittoreske ‘pleintje Op de Dries’. Het bijzondere ‘Place du Tetre’ gevoel komt hier tot leven!
Aanvang 10.00 uur en de entree bedraag 3,50 euro.Kinderen t/m 12 jaar gratis. Meer informatie ⇢

Muziek hoort er natuurlijk ook bij, dus kom genieten van:
Ensemble Fanfare De Maasgalm. Frühschoppen, maar dan in een modern jasje: een mix van moderne arrangementen en schlagers: vanaf 11.00 uur. 
Matthew and Son & friends. Math en Ashwin Steps, Jan Lempens en Gertie Aarts met covers uit de jaren-70 tot heden in een eigen jasje.
Steirische Harmonika Freunde. Oostenrijkse en Zuid-Duitse muziek zorgen voor een gezellige sfeer.
Sjeng, Sjer & de Sjele. Een unieke mix van country, blues, folk, hoempapa… en veel lol!
Benoe. Eigentijds sprankelend gemengd koor uit Geulle.

En de inwendige mens wordt ook niet vergeten: op een binnenplaats een knusse hoek met baristokoffie en appelgebak en op het sfeervolle pleintje ook koffie met vlaai, een lekker drankje, een puntje pizza, spek met ei.

rawpixel winandus 02 design 1724010655139

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien