Skip to main content
ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.
Haslou kampioenen

Haslou I en dames kampioen!

  • Afbeeldingen | Bron: facebook Haslou ©

Op vrijdag 16 juni 2023 wordt de kampioenen van SV Haslou een receptie aangeboden. U kunt de dames en heren uw felicitaties aanbieden van 19.00 uur tot 21.00 uur in de kantine op het Sportpark Mergelakker.

Nadat vorige week het dameselftal al kampioen werd, is ook het eerste mannenteam op de laatste speeldag -Pinkstermaandag 29 mei- kampioen geworden in de derde klasse A. Vele honderden bezoekers omzoomden het veld en zorgden, geholpen door het mooie weer, voor een geweldige sfeer.

Laagvlieger Hebes werd met maar liefst 6-0 verslagen, waardoor promotie een feit werd. De seizoensstart was heel matig maar gaandeweg wist het team zich te herpakken en werden er nauwelijks nog punten gemorst. Liefst 17 winstpartijen, 2 gelijke spelen en slechts 5 verliesbeurten staan op de finale teller.

Ook in 2000 en 2011 werd Haslou kampioen en promoveerde naar de tweede klasse. Helaas volgde in beide gevallen een jaar later weer degradatie. Maar voorzitter Lei Ummels is er van overtuigd dat het team, met dezelfde spelers en trainer, zich volgend jaar ook in de tweede klasse kan handhaven. 

Dames en heren van Haslou: een dikke proficiat en veel succes volgend seizoen!

Meer informatie: Facebook  Haslou⇢ en Haslou website ⇢

 

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien