Skip to main content
Koningsdag

Koningsdag 2024 in Elsloo

  • Afbeeldingen | Bron: MS Designer, rawpixel.com free CC0 ©

Op de stralende zaterdag 27 april verandert Elsloo in een koninklijk feestparadijs, speciaal voor de jonge koningen en koninginnen!
Een speciaal organisatiecomité van de Samenwerkende Buurtverenigingen en Vivantes Ouderenzorg hebben een gezellig programma samengesteld.
De festiviteiten barsten los om 14:00 in het hart van Elsloo, het Maaslandcentrum.

Breng je fiets mee en duik in een wereld van glitter en glamour, waar je jouw stalen ros kunt omtoveren tot een koninklijke koets. Zodra je fiets eruitziet als een ware troon op wielen, kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes de 'Koningsroute' trotseren. Deze feestelijke optocht is dé kans om te schitteren en de koninklijke sfeer in je op te nemen!

Na deze vorstelijke parade wacht het Maaslandcentrum op je terugkeer, waar je je kunt storten op koninklijke spelletjes of de voetjes van de vloer kunt laten gaan op aanstekelijke koningsmuziek. En vrees niet voor regenwolken! Bij slecht weer zorgen we voor een aangepast, even feestelijk programma.

De pret duurt tot 17:00, dus zorg dat je erbij bent! Trek je feestelijkste outfit aan en vier de verjaardag van de koning in stijl. We kijken ernaar uit je te zien op deze dag vol plezier en koninklijke pracht. Tot dan!

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien