Skip to main content
ouder worden met een glimlach

Ouder worden met een glimlach

  • Afbeeldingen | Bron: MS Designer ©

Herinner je je nog de tijd waarin er een autovrije zondag was? Of dat er in onze regio minstens 50 kroegen te vinden waren? Ging je bijvoorbeeld op stap in discotheek Leurs of Palladium? Femina in Beek misschien?. Of ging je liever uit je bol in jongerencentra met livemuziek, zoals Nepal, High Chaparral of Utopia? Of volgde je nog rijlessen voor 10 gulden per uur? Als dit herinneringen oproept, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vinden 60 plussers in onze gemeente belangrijk?
Het is belangrijk dat alle bewoners zich thuis voelen in onze gemeenschap. Wat hiervoor nodig is, kan voor iedereen verschillen. Om inzicht te krijgen in wat voor jullie belangrijk is, organiseert de gemeente Stein dit voorjaar vijf bijeenkomsten voor zestigplussers in onze regio. Er zal één bijeenkomst plaatsvinden in elke kern van ons gebied.


"Een seniorvriendelijke gemeente blijft zichzelf vernieuwen om bij de tijd te blijven. Wat vandaag belangrijk is, kan over een tijd iets anders zijn. Daarom vragen we de senioren in onze gemeente op welke manier ze betrokken willen blijven en wat er moet gebeuren om ook de gemeente Stein seniorvriendelijk te maken en of te houden." - Wethouder Dassen


Bijeenkomsten
De gemeente nodigt je van harte uit voor een van onze vijf ontmoetingssessies. Kom met andere 60 plussers uit de gemeente in gesprek tijdens een gezellige ochtend middag of avond. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers erbij! Welke aspecten van wonen, welzijn, zorg, sociale contacten en vervoer zijn voor jullie van belang? Met de resultaten van deze bijeenkomsten maken we onze gemeente nog seniorvriendelijk(er).

Ouder worden schema

Aanmelden
Ben je geboren voor 1965? Meld je dan aan via en laat ons weten op welke dag jij wilt deelnemen aan de bijeenkomst.

 Gemeente Stein hangouderen

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien