Skip to main content
Halloween

Halloween wandeltocht vrijdag 1 nov.

  • Afbeeldingen | Bronnen ©: rawpixel.com

Donderdag 31 oktober is het weer Halloween. Maar in Elsloo wordt dat voor de kleintjes op vrijdag 1 november gevierd met een snoep-wandeltocht.

De organisatie laat op Facebook weten:
Gezien de vragen en leuke reacties hier en daar is er weer veel enthousiasme in het dorp! Super!
Afgelopen jaar zorgden vele verkleedde kindjes al dan niet met lampjes en lampionnetjes voor een super leuke sfeer op straat, maar om het nog leuker te maken en teleurstelling te voorkomen willen we het concept wel een beetje aanpassen. Omdat er vorige jaren ook veel huizen ‘onbemand’ waren, wat natuurlijk hartstikke lief was, maar dat er wel snoepjes werden neergezet. Maar de ervaring heeft geleerd dat deze bakken binnen no time leeggeroofd werden, ook door mensen die met auto’s of fietsen stoppen met als enige doel zoveel mogelijk snoep verzamelen! Dat wordt absoluut niet gewaardeerd, het is bedoeld als wandeltocht voor de kindjes!

Het zorgde vorig jaar voor heel veel teleurgestelde kindjes die ver moesten lopen en uiteindelijk amper iets verzameld hadden! We willen zodoende dit jaar vragen om je als huis alleen op te geven als je een bemande deur wilt zijn (misschien is er een behulpzame opa of oma die de deur even bewaakt zodat je toch als gezin kan lopen?) Het staat ieder vrij alsnog snoepjes neer te zetten maar die nemen we dan niet op in de kaart!

Daarnaast zijn we op zoek naar plekjes waar mensen iets extra’s willen doen! Mogelijk kunnen mensen met een bedrijf of buurtvereningen iets betekenen! Denk aan een appelpost, een griezelstukje binnendoor (zoals eerder bij maaslandcentrum), een heksenranjapost en wie weet wat voor ideeën iedereen nog heeft!
Dus…. Geef je op!

We hopen op veel enthousiaste huizen en extra hulp voor wat speciale plekken!
+ Doorgeven kan via Facebook ⇢

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien