Skip to main content
maestro concert

Maestro Concert zondag 3 november

  • Afbeeldingen | Bronnen ©: rawpixel.com, fanfare De Maasgalm

Burgemeester en vijf andere kandidaten dirigeren Fanfare De Maasgalm Elsloo

Geïnspireerd door het populaire televisieprogramma Maestro organiseert Fanfare De Maasgalm Elsloo een bijzonder avondvullend programma. Op zondag 3 november wordt in het Maaslandcentrum het Maestro-concert gehouden, waarin zes amateurdirigenten uit de gemeente Stein de uitdaging aangaan om een fanfareorkest te leiden.

De deelnemers, zonder eerdere ervaring in het dirigeren, hebben enkele directielessen en repetities met het orkest gevolgd om zich voor te bereiden op deze unieke avond. Tijdens de feestelijke show op 3 november nemen zij plaats op de bok en dirigeren ze Fanfare De Maasgalm. Een jury, het publiek en het orkest zullen de prestaties van de deelnemers beoordelen, waarna de eerste "Maestro van Elsloo" wordt uitgeroepen en de Gouden Baton wordt overhandigd.

 

De Maestro's

De zes kandidaten die de strijd aangaan zijn burgemeester Marion Leurs, voetbaltalent Lynn Kraus van SV Haslou, Prins Martijn I van Mulken van CV De Sajelaire, ondernemer Rogier Lemmens van Stox Elsloo, vrijwilligster Corry op den Kamp en Rick Roelofs, directeur van Kindcentrum Aelse. Deze diverse groep belooft een avond vol verrassingen en muzikaal spektakel.

Jury en presentatie

De beoordeling van de dirigenten is in handen van een driekoppige jury bestaande uit sopraan Heidi Pittie, musicalster en acteur Lars Vaessen en dirigent Roy Deuss. De presentatie van de avond is in handen van Bas Opgenoorth.

Klik op posters voor vergroting.

 

rawpixel maestro design 01j9rndx5x 1728480017

Tickets
Kaarten voor het Maestro-concert zijn online verkrijgbaar voor € 12,50 via deze link, bij het Maaslandcentrum Elsloo of bij Stox Elsloo. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 5,00. Wacht niet te lang en verzeker je van een plaats voor deze unieke muzikale avond!

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien