Skip to main content

AELSE ALAAF !

ATTENTIE: Dit artikel is gearchiveerd; aan de inhoud kunnen geen rechten meer worden ontleend.
Prins Maurice I

maurice I 2011

Jeugdprins Nick II

2011 Prins.NickII

Op zondagmiddag 30 januari 2011 werd Nick Maas uitgeroepen tot jeugdprins van De Sajelaire. Nick woont in de Burg. Eussenstraat en hij zit in groep 8 van BS De Poolster. Zijn grote passie is voetbal, met name in de D2 van Haslou. Nick veel plezier en alaaf!

Onder grote publieke belangstelling werd zaterdag 22-01-2011 in het Maaslandcentrum in Elsloo werd eerst afscheid genomen van Prins Guido I uit 2010 en daarna werd Maurice Thijssen uitgeroepen tot Prins Maurice I.
De uitroeping van de nieuwe prins vond plaats tijdens een groots opgezette gala-zitting, die traditiegetrouw weer veel hoogtepunten kende met o.a. Fabrizio, De Geljènde, Peter Vaessen, Bas van Neer en W-Dreej. De volle zaal reageerde positief op zijn uitverkiezing en genoten nog lang op het aansluitende prinsenbal met muziek van de feestband Tonka.

Maurice Thijssen is geen onbekende in Elsloo. Hij is de muzikale leider van de Sajelkapel en voetbalt bij FC Catsop. Daarnaast is hij muzikant bij de fanfares van Meers en Geulle. Hij woont in de Heiveldstraat. Zijn vriendin is Bianca Kooistra. Klik hier voor foto's van galazitting door Fons Verhoeve»»
{jcomments off}

Laat reactieformulier zien