Skip to main content

HISTORIE

2013 Fanfare de Maasgalm op WMC

  • Afbeeldingen | Bron: Fanfare De Maasgalm ©

Maasgalm

Op zondag 14 juli 2013 heeft Fanfare de Maasgalm tijdens de deelname aan het Wereld Muziek Concours een uitmuntende prestatie geleverd.

Bij de concert wedstrijden eerste divisie behaalde het korps onder leiding van Guido Swelsen maar liefst 88 punten. Hiermee plaatste het korps zich op de 11de plaats van de wereld. Hier de volledige uitslag »

Naar aanleiding van dit resultaat wordt op zaterdag 31 augustus vanaf 20.00 uur een receptie gehouden. De dirigent, bestuursleden en orkestleden nodigen u van harte uit op deze receptie in het Maaslandcentrum.
Aansluitend op de receptie wordt een grote, gratis toegankelijke feestavond gehouden met de Free & Easy Band.

Fanfare de Maasgalm Elsloo, , www.maasgalm.nl, www.facebook.com/fanfaredemaasgalm


Fanfare de Maasgalm naar het Wereld Muziek Concours 2013

Fanfare DeMaasgalm2013


Muzikaal thema ‘Het leven’

Fanfare de Maasgalm Elsloo neemt zondag 14 juli om 12.00 uur deel aan het Wereld Muziek Concours 2013 in Kerkrade. Daar zullen zij het speciaal voor hun geschreven keuzewerk ‘Promise of Life’ ter gehore brengen, naast het inspeelwerk en het verplichte werk.

Een samenvatting van het voorbereidingsconcert op het WMC kunt u hier zien »

Wij wensen "de fanfaar" heel veel succes in Kerkrade!

Drieënvijftig jaar na haar eerste optreden op het WMC te Kerkrade in 1958 heeft Fanfare de Maasgalm in 2011 besloten om deel te gaan nemen aan het WMC in 2013. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de fanfare een compositieopdracht uitgegeven aan Kevin Houben. Deze schreef ‘Promise of Life’, welke haar première beleeft tijdens de uitvoering van Fanfare de Maasgalm onder leiding van Guido Swelsen op zondag 14 juli om 12.00 uur.  Daarnaast wordt het verplichte werk Vita Aeterna van Alexander Comitas en het inspeelwerk 't Leave van Guido Swelsen.

Zowel de compositie van Kevin Houben als de overige werken gaan over ‘het leven’. Beginnend bij de geboorte, spannende gebeurtenissen, de strubbelingen in het leven en tot slot het overlijden. Kortom drie mooie en aangrijpende verhalen die Fanfare de Maasgalm verwoord met muziek.

Tevens kunt u mee doen aan onze ludieke actie ‘Matensponsoring’. Vanaf € 25,00 kunt u een maat sponsoren van het speciaal voor Fanfare de Maasgalm gecomponeerde stuk ‘Promise of Life’. Afhankelijk van het aantal maten en het sponsorbedrag krijgt u een leuk aandenken voor uw goede daad. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website ( www.maasgalm.nl) of facebookpagina (www.facebook.com/fanfaredemaasgalm)

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien