Skip to main content

HISTORIE

1948 Haslou 1 - 4e klasse KNVB

klik op foto voor vergroting

Deze foto is genomen vermoedelijk nabij de Schoolstraat. Het voetbalveld lag in het verlengde (weiland) van de Schoolstraat. De foto is uit 1948 of 1949. Vermoedelijk van 1948 omdat deze foto door Haslou is opgestuurd naar Hoebaer Stijns (1e elftal speler) die toen als dienstplichtig militair in Nederlands Indië verbleef. Hoebaer was naar Ned. Indië vertrokken met de boot 31 Januari 1948 en kwam terug 9 mei 1950. Toen Hoebaer 31 januari 1948 naar Indië vertrok was Haslou net bezig om te verhuizen van het veld aan de Baenjt (Oostelijke Kanaalweg) naar het nieuwe voetbalveld.
(blijkbaar liep rechts op de achtergrond een bekende die ook op de foto moest, waardoor de man links vooraan voor eeuwig een raadsel zal blijven.....) Foto en namen werden ingestuurd door Hoebaer Stijns en Peter Bovens.

1e rij, van links naar rechts:
???, Frits Hermans-Op de Dries, Piet Vaessen-Maasberg, René (Neer) Daemen-Het Einde

2e rij, van links naar rechts:
Pie (broer van Hupie) Steps-Het Einde, Pie (broer van Sjeng) van Es-Op de Dries, Gus (broer van Sjeng) Janssen-Dorpstraat, Sjeng (De Boei) Janssen-Dorpstraat, Wim Beckers-Schuttersstraat, Sjeng van Es - Op de Dries, Harie Janssen-Stationsstraat

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien