Skip to main content
Stichting Samenwerkende Buurtverenigingen Elsloo

Stichting Samenwerkende Buurtverenigingen Elsloo (SSBE)

  • Afbeeldingen | Bron: rawpixel.com royalty free ©

Onze stichting zoekt vrijwilligers voor Koningsdag, Sint Maarten Optocht en KVW

Wij zijn in het voorjaar als nieuw bestuur gestart bij Stichting Samenwerkende Buurtverenigingen Elsloo (SSBE). Deze stichting organiseert en faciliteert al jaren diverse bekende activiteiten binnen ons dorp Elsloo zoals: de Sintocht Elsloo, Sint Maarten, Jeugdcarnaval en Koningsdag. Ook was deze stichting jaren geleden betrokken bij het kindervakantiewerk (KVW) in Elsloo.

De meeste activiteiten zijn al jaren goed voorzien van vrijwilligers, hebben een stabiele organisatie en worden druk bezocht. Voor andere activiteiten, zoals Koningsdag en de Sint Maarten optocht zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die binnen de organisatie hiervan iets willen betekenen.
Ook willen wij graag de komende periode onderzoeken of het mogelijk is om het kindervakantiewerk in Elsloo nieuw leven in te blazen. Wil je graag dit project mee helpen gaan opbouwen dan horen wij dat graag!

SSBE logo

Heb jij organisatorisch talent? Ben je enthousiast? Of wil jij helpen op een andere manier? Graag drinken wij een kopje koffie met je om de mogelijkheden te bespreken.
Contact opnemen kan via Facebook ⇢, telefonisch 06 13704033 (Bob Otten, bestuurslid SSBE) of via mail: ssb.elsloo@gmail.com.

Oh ja… save the date:
- Sint Maarten optocht: zaterdag 11-11-2023
- Sintocht Aelse: zondag 19-11-2023

  • Laatste update op .
Laat reactieformulier zien