Skip to main content

UTOPIA
jongerencentrum 1970-1988

1970 - 1979 Foto's medewerkers 70-er jaren

1972 Utopia Elsloo Kermis Anita Henk Elly Jan

Foto boven: Gemaakt voor het Utopia gebouw dat je op de achtergrond ziet, ingang was aan de Julianastraat. Het is kermis 1972 en we zien de medewerkers Anita van Dijck, Henk Sipers, Elly Willems en Jan Aspers.
Foto hieronder: Henk Sipers en Anita van Dijck (dank aan Anita voor de foto's)

1972 Utopia Elsloo Kermis Anita Henk

Foto boven: het Utopia-koor met Jack Penders als dirigent tijdens een bruiloft in 1975. Let vooral op haren, kleding en schoeisel! Het bewuste huwelijk heeft overigens geen stand gehouden...

Foto onder: bestuur en medewerkers op het bruiloftsfeest van Jo Dohmen en Nellie Ramakers in zaal De Keigel.

Utopia bruiloft Jo Dohmen

Utopia bruiloft Jo Dohmen 2

Tijdens diezelfde bruiloft voert voorzitter Hub Meijers het woord namens de Utopia-delegatie, daarna waarschijnlijk een dubbelzinnig liedje en tenslotte alle hens aan dek voor kasteleins May en Martin van De Keigel.
We herkennen o.a. Hub Meijers, Frans Fredrix, Jan Janssen, Jacques Hendriks, Jack Penders, Rietje van Loenen, Huub Penders, Jack "Pep" Fredrix, Maurice Lemmens en Ans Luten.

Utopia bruiloft Jo Dohmen 3

We zien van links naar rechts: Frans Fredrix, Hub Meijers, Jack Penders, Rietje van Loenen en een glimp van Rik Vaassen

Het illustere duo Henk en Henk (van der Loo en Sipers) Over hun vloeistofprojecties wordt nu nog steeds gepraat! (foto hierboven en hieronder ter beschikking gesteld door Henk Sipers)

Er was ook een heuse fotoclub in Utopia. Deze foto stamt uit 1972 of 73. Onderste rij, vlnr: Lou Fredrix, Rinie Fredrix. Rij 2 vlnr: Tonnie Vrancken, Wim Fredrix, Jos Hanssen, Jos Huynen. Rij achter vlnr: Frans Fredrix, Lei Ummels, Henk Sipers, Henk van der Loo

Op je eerste Mobilette! Anja Derhaag is er zo te zien maar wat blij mee! In 1974 was dat cool: op de brommer door Elsloo in 'n Utopia T-shirt! (klik voor vergroting op foto)

In december 1976 werd een Oosterse Dag georganiseerd. Medewerksters Ans Luten, Liesbeth Goossens, Krina Scholten en Rina Goossens (vlnr) zorgden voor een multiculturele bijdrage! Klik op foto voor vergroting.

Medewerksters Anita Maas, Carin Aelmans, Marjo Pepels, Annemie Frijns en Krina Scholten hebben het in juni 1978 naar hun zin in de bestuurskamer. Klik op foto voor vergroting.

In oktober 1974 bezoeken een aantal Utopia medewerkers de toen nog in bedrijf zijnde steenkolenmijn in Waterschei. Zij daalden honderden meters af om te zien hoe de slaven van het zwarte goud moesten zwoegen in gangen van nauwelijks 1 meter hoog. Na afloop zijn ze -zo te zien- behoorlijk onder de indruk.

Zoek de Utopia mensen! Op de foto staan ook mensen van de vormingscentra VJV en Rotonde uit Sittard. Klik op de foto voor vergroting.

  • Laatste update op .
Jos
Wim, ?Frederix op de fote van de fotoclub,is Rinie Frederix.
0
Guus Smeets
Helaas het t-shirt is er niet meer.Maar Anja is er nog de mobilette zijn we nog aan het zoeken voor op de reünie.Grtj Guus
0
jos
Deze Dame herkennen we zeker.De goede oude jaren 70.Geweldige tijd.Geweldig T- shirt Anja !! Heb je dat nog?Tot ziens.Jos
0
Laat reactieformulier zien